Перейти до основного вмісту
Відбувся черговий вебінар циклу "Шлях до омріяної професії"

Як за менш ніж 10 років пройти шлях від учня, котрий любить і знає математику, до молодого й креативного вчителя, переможця різних конкурсів та змагань з математики? Які виклики він здатен подолати, почавши працювати вчителем вже у 19 років?

Про це та багато іншого розповів випускник 2021 року факультету математики та інформатики Олександр Іванович ЛУЧИК під час чергового вебінару циклу "Шлях до омріяної професії", який відбувся 18 квітня 2024 року.

Зараз Олександр Іванович працює вчителем математики та інформатики Селятинського ОЗЗСО І-ІІІ ступеня ім. О. Зайця. У його скарбничці вчительських досягнень:

  • успішний виступ в першому турі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2022» у номінації «Інформатика» (диплом лауреата конкурсу); 
  • локальний тренер НУШ "Інформатична освітня галузь";
  • лектор на курсах підвищення кваліфікації вчителів математики та інформатики при Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича та в Інституті післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області;
  • вчитель учнів - переможців обласних етапів олімпіад з інформатики та інформаційних технологій;
  • науковий керівник переможця ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Буковинської Малої академії наук (2024).

Про власні кроки як вчителя і розповів наш гість.

Щиро вдячні Олександру за можливість отримати цікаві, важливі та конкретні поради для студентів, котрі планують працювати у вчительській сфері. Адже кожна з цих порад - це особистий (інколи нелегкий) досвід молодого фахівця на шляху до омріяного успіху.

Зустріч завершилася приємним спілкуванням між учасниками та гостями, серед яких були не лише студенти та викладачі факультету, але й наші випускники.

Світлини з зустрічі

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності